Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
pacman789
üzenetére
Nem igazán voltam ezzel tisztában hogy is megy, de az a durva hogy a bankban sem tudták hogy mi is kell nekem pontosan! Minden áron visa classicra akartak rábeszélni sokkal drágább számlával....stb. Végül után néztem és mondtam nekem a Visa Electron is elég
szóval ez már el lett indítva, ezen már nem változtatok. Valamit viszont kérdeznék, regeltem a paypal-ra, automatán a nevem úgy töltöttem ki mint magyarban kell! First name-hez a család nevet írtam.
Nem tudom módosítani, a többi adat jól van kitöltve, szerinted ebből lehet gond?
Arra is gondoltam hogy törlöm az accot és újra regelek, még semmilyen bankkártya adatot nem adtam meg rajta.
köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- HP ProDesk 600 G5 SFF 9th Core i5 PC 8/256/500
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Új Gamer Gép - ASRock B660M, Intel I5 12400F, 16GB DDR4, RTX 3060 12GB, 500 GB M.2 SSD, 650W
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple MacBook Air 13.6" M2, 16GB/256GB (MC7W4MG/A) Csillagfény - 16 Ciklus - 100% akku - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szóval ez már el lett indítva, ezen már nem változtatok. Valamit viszont kérdeznék, regeltem a paypal-ra, automatán a nevem úgy töltöttem ki mint magyarban kell! First name-hez a család nevet írtam.
wassermann