- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Macrodroid
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
azbest #17356 üzenetére
Szia!
Ha jól tudom neked is ugyanilyen hangkártyád van. Tegnap hozzáértem a vezetékéhez (az usbhez) és elnémult, nem is tudtam beüzemelni csak újraindítással. Tapasztaltál már ilyet? Mitől lehet ez?
-
DeniL
tag
válasz
azbest #17356 üzenetére
Régebben, mikor kezdtem, gondolkodtam ebben Én is. De azóta annyi minden megváltozott. Volt egy txt fájlom annó és mivel az egész fórumot átolvastam a legelső Pi-m vétele előtt (pi1_B_rev2), így olyanokat is rögzítettem, hogy kinek mi volt az optimális tuningbeállítása vagy a cec-et hogyan kellett ráerőltetni, vagy hdmi-n milyen felbontást kierőszakolni.....
De azóta sok minden változott. Kezdve azzal, hogy amíg régen valaki itt a fórumon (talán wasserman???) kondit forrasztott a Pi-re, hogy zavarszűrés legyen az analóg hangkimeneten, amire mostanság már nagyon szükség sincs, vagy a fél fórum a polyfuse megkerüléséről szólt amit a mostaniak már azt sem tudják mi az vagy mire is jó......Én is elvesztem a részletekben, még a magamnak való "gyűjtögetésben is", nem hogy ezeket mind értelmes formába lehessen önteni és publikálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Házi hangfal építés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- DELL T40 EMC Szerver
- iMac27 5K, 2019, 3,7GHz, 1TB SSD, 32GB RAM, 8GB video - HIBÁTLAN - erősebbik kivitel
- Apple iMAC 24" M3 8/256 Green
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- Eladó a csótány PC! i5-12400, 16GB RAM, GTX 1660 Super, SSD + HDD
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged