Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Valakinek van Infinity-Box hozzáférése?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Nem rossz script. Létrehoz egy üres img fájlt akkora méretben, amelyre szükség van és csak a hasznos tartalmat viszi át rsync-kel.
Szerintem a legnagyobb előnye, hogy így a mentett képet kisebb kártyára is rögtön vissza lehet írni. Persze ezt úgy is meg lehet csinálni, ha kézzel átméretezzük a particiókat és mentéskor megadjuk meddig menjen a kártyán (win alatt ezt nem tudja az ajánlott diskimager). De ügyes.
Hogy később megtaláljam
[összefoglaló]Tényleg kéne összefoglaló, múltkor elkezdtem egyet írni, de azt hiszem átestem a ló túloldalára, mert túlságosan elvesztem a részletekben. Lehet elsőre tényleg egy linkgyűjteménnyel kellene kezdeni

-
doberman
senior tag
bocsánat, most nézem, hogy nem windózost keresel...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Logitech z5500 5.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
wassermann