Hirdetés
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
válasz
totya79
üzenetére
Ez a cucc akkor tudja spdif 5.1-et?
Találtam wolfson kártyát is, ugyan melyik lehet jobb?? Az x600 kártyahanfminősége biztos nem olyan komoly, viszont nekem egyszerű av erősítőm van, ami sokkal gyengébb láncszem. Az x600-on ráadásul van még sata (amit nem igen használok) meg infra port, ami lehet jól jönne előbb utóbb...Ha vennék egy ilyen cirrus vagy wolfson kártyát akkor mivel lehetne később távirányitani az rpi-t??

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- Linux kezdőknek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Találtam wolfson kártyát is, ugyan melyik lehet jobb?? Az x600 kártyahanfminősége biztos nem olyan komoly, viszont nekem egyszerű av erősítőm van, ami sokkal gyengébb láncszem. Az x600-on ráadásul van még sata (amit nem igen használok) meg infra port, ami lehet jól jönne előbb utóbb...
wassermann