- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lee-der
tag
válasz
redwhite78 #14607 üzenetére
Én megmondom őszintén nem vettem külön távirányítót hozzá.
A TV távirányítóját használom (nálam sajnos csak az alap funkciók működnek play, pause, tekerés), ha meg valami másra is szükség lenne, akkor előrántom a telómat és a Kodi Remote app-ot használom.
Éppen van hozzá dugva egy wireless bill+egér, de nem igazán használom
Nekem a TV + teló kombó tökésetesen bevállt. -
gyurkikrisz
őstag
válasz
Ha a TV-d tjdja a HDMI CEC-et, akkor nem kell hozzá külön, a TV távirányítójával is tudod irányítani. Ha nem, akkor RPiboltnál/MálnaPC-nél lehet kapni egyszerűbb távirányítókat, de ahhoz kell egy IR vevő is.
-
wassermann
Topikgazda
válasz
Ha TV-re lesz dugva, és az tudja a CEC-et akkor nem is kell távirányító, mert a TV a HDMI-n keresztül továbbadja a távirányítójáról érkező parancsokat a PI-nek.
A telepítéshez ajánlott legalább egy USB-billentyű... később persze lehúzhatod
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest