Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Újratervezi az Apple az iPhone előlapját
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Nekem is mostanában lett inkompatibilis sok kártyával, pedig március óta megvan. Ezidáig ment rendesen a kingston microSD+adapterrel, meg még 3 másik adapteremmel is és most egyikkel sem! Aztán gyanakodtam a csatira, ha egy kicsit megfeszítem, ugy kapcsolom be akkor elindul, addig megy is amig el nem engedem. De mivel nem igy szeretném használni, kisérletezni kezdtem. Kaptam most kölcsön egy rendes SD kártyát, valami noname Intenso márkájút és azzal megy. Apóstól elkértem minden fellelhető microSD adapterét, azok közül is csak az egyikkel megy! Szóval valamiért tényleg nagyon érzékeny sajnos.
Az én szubjektív véleményem, hogy ha valakinél hasonló gond volna és microSD-t akar adapterrel akkor az Samsung adaptert keressen, vagy bármilyet az ajánlott listáról, de a Kingstonokat nem ajánlom. (pedig én is azt vettem a jó sebessége miatt). Talán mégjobb megoldás egy rendes SD kártya, mert itt kevesebb a kontakt ami hibát okozhat, az én meglátásom, hogy ezek a kis adapterek elég fapadosan vannak kialakítva. SD-ből nem tudok konkrét márkát ajánlani, (mivel csak egyfélét próbáltam) de érdemes itt is a listára hagyatkozni, és talán abból is érdemes lehet a Samsung-ot venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Robogó, kismotor
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- Metal topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Fehér prémium gamer PC Ryzen 7 7800X3D + RTX 5070 AERO OC + 32 GB DDR5 - ÚJ!!!
- Ryzen 7 5800x + Radeon 7800XT + 32 GB DDR4, 1 TB NVME - GAMER PC
- DELL PowerEdge R530 E29s szerver,Xeon E5-2603 v3,iDRAC,4GB DDR4,PERC H330 mini,számla,gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann