Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Yettel topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asztee
aktív tag
Pár száz hsz.sal ezelőtt kérdeztem,hogy nincs-e valami módszer az XBMC médiatár által nem azonosított filmek megkeresésésre. (peresze nem az egyesével leellenőrzésre gondoltam
) Akkor nem jött rá semmi válasz.
DE ! Tegnap találtam valamit... Persze azért ez még nem az a menüből megkeresős kényelmes megoldás,de azért a semminél jobb.
Szóval a lényeg (Windowsból) : Openelec\Logfiles mappában (milyen meglepő
) vannak a log fileok zip kiterjesztéssel és abban 01_XBMC.log-ban elég rákeresni erre : "WARNING: No information found for item" és láthatjuk,hogy mit nem tudott az XBMC azonosítani. 
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik
- Horgász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Akkor nem jött rá semmi válasz.
DE ! Tegnap találtam valamit... Persze azért ez még nem az a menüből megkeresős kényelmes megoldás,de azért a semminél jobb.
Szóval a lényeg (Windowsból) : Openelec\Logfiles mappában (milyen meglepő
) vannak a log fileok zip kiterjesztéssel és abban 01_XBMC.log-ban elég rákeresni erre : "WARNING: No information found for item" és láthatjuk,hogy mit nem tudott az XBMC azonosítani. 
wassermann