- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Ma felraktam én is próbaképp egy Raspbmc-t, eddig tetszetős, bár valamiért a kijelölt NFS megosztást, bár látta, megnyitni nem tudta - ugyanaz meg van osztva SMB-vel is, ott rájött, hogy kell user+pass, és azzal megy szépen. Továbbá az automatikus mappanév alapján történű filmazonosítással még vannak gondok, pl. volt egy "documentary" gyűjtőmappám, amit ugye "filmként" kezelt, és szépen átnevezte, és húzott hozzá valami borítót, de hirtelen nem találtam, hogy tudom ezt visszaállítani, de majd még nézegetem.
Még korábban vettem találomra egy 38kHZ-es 3V-os infravevőt is, úgy néz ki, ez is működik. Ez alapján raktam össze: [link] De amit én használok az egy tsop34838 vevő, ~160Ft. Ami amúgy hajtható 5V-ról is.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Kedvcsinálót kapott a Return to Silent Hill
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer All in One: i7, 16gb, 512gb, Full hd, Nvidia GF. 840A, JBL hang
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- VADI ÚJ GAMER PC i5 / RTX5060 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 570 8GB, Ryzen 5 1600, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok (38)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest