Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vamzi
    senior tag

villám csapott bele a wan porton keresztül, ezért használhatatlan routerként :) (egyszer a kábeltévé zsinórján keresztül bevágott a villám, elsütve a kábelnet modemet, azon át meg a wan-portot a routeren és egy tvtuneren át a gépem igen kellemes részét: a tunert, a tápot meg az integrált háló és hangkártyát - a hálózat a routeren át jött ki, a hangra meg a tuner volt rádugva)
    (egyébként egy tplink wr-741nd)

vamzi: és vajon meg is tudja nekem munkálni ilyen formán, ahogy szeretném? (mármint lemarni a szélének a kb. fele vastagságát)
    azt néztem, hogy a routereben jelenleg egyetlen dróttal van a nyákhoz forrasztva, azt terveztem leforrasztani a nyákról és a wifi dongle antennája helyére odaforrasztani. szerinted nem éri meg? mert így jobban ki lehet használni a helyet a hátlapon, ha már úgyis ott van az az antennra rajta

Hát megmunkálni tuti nem fogja, de legalább nem kell venned egy egész tábla plexit.

Biztosan jó úgy is, ahogyan te akarod, csak úgy sokkal biztosabban kapsz megfelelő végeredményt, ha a dongle seggét dugod ki az antenna helyén. A dongleökről általában úgy is lecsavarozható az antenna. Namármost, ha kiszeded a router gyári antennáját, akkor meg is van a lyuk, amin át tudod dugni a donglet. arra visszatekered az antennát és kész, nem kell megbontanod a wifit, csak a burkolatát kell leszedned és belül rögzítened a routerben.

Bár, ha csak egy vezetéket kell átforrasztani, akkor lehet a te verziód egyszerűbb :D

Új hozzászólás Aktív témák