- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Szeretnék kipróbálni a Raspberrymen egy másik oprendszert, de csak egy mem kártyám van (míg meg nem jön a többi), de nem szeretném letörölni.
Az jó megoldás, hogy valamilyen image készítő progival lementem az egész tartalmát, felrakom amit akarok, majd visszaállításnál van lehetőség arra, hogy képfájlt mem.kártyára írjak? És, ez működni is fog?
Vagy egy mezei másolás is megfelelő? Nem tudom, itt vannak-e valamilyen spéci boot rekordok, flagek, partíciós táblák, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 850w Gold!
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 2060 12GB / 16GB DDR4 / 500 GB SSD
- Gamer PC / Intel i7 9700 / RX 6600 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD /
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium használt, karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy egy mezei másolás is megfelelő? Nem tudom, itt vannak-e valamilyen spéci boot rekordok, flagek, partíciós táblák, stb.
wassermann