Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pelgrim_v1

tag

Lehet (biztos) hogy hiányosan fogalmaztam így próbálok újra és nagyon köszönöm hogy ennyien ilyen lelkesen gondolkoztok ezen.

[kép] ilyeneket használunk jelenleg. Ezek nagyon nagy része éveken keresztül Kínából jött. Átlag 30 euró az elemes (elemet nem tartalmaz) 40-45 az akksis verzió. Elsőszámú (kisebb probléma) az ár növekedés. 40-50%-os növekedésnél tart az elmúlt 1 évben és ki tudja hol áll meg. A nagyobb gond hogy egy 200 darabos rendelés pl az eddigi 1-2 hónap helyett 3-5 mire meg tud érkezni. Használják ezeket erősen és sokszor nem vigyáznak rá, évi 300-400 simán csere sajnos. Olcsó műanyag primitív eszköz tényleg.

ezeket turisztikai csoport vezetők bérlik tőlünk. Szólnak hogy például kedd 1300 országház 30 fő tárlatvezetés. A túra kezdő időpontjára kiviszi a futárunk. Mellé bíztosít fülhallgatót elemet meg ami kell, a végén (3-5 óra egy túra átlag) megy a futár begyűjti.

az eszköz nem túl bonyolult. Van egy ki-be kapcsoló gomb. Egy hang erő szabályzó, illetve egy sáv választó (eszköz függő, gyárilag 4-6 sávon dolgozik. Egy fel-le gombal ki lehet választani. Meg egy jack aljzat. (A füllhalgató v mikrofon is külön tétel, nem az eszközzel együtt kapjuk)

a túra vezető kap egy adót, nyakba veszi, ez a típús sugároz. Ez túránként egy + egy van (egy a vezetőn, egy tartalék ha gond van, az adó drágább, 50 euró körül de 20 vevőre van 2 adó kb arányaiban)
    én ide csak bedolgozok bár régi kapcsolat. Anno már egy másik dolgokban is segítettem nekik amiért megkaptam a rengeteg pénzem szerencsére. Ez is hasonló lenne, sőt, ez rengeteg munkát tudna nekem adni folyamatosan ha megtudnám oldani, épp külföldi terjeszkedés előtt ahogy beszéltem a tulajjal nagyon nem akar azon aggódni hogy most mikor jön meg (ha megjön kedves magyar v) az eszköz, a dizájn olcsó amúgy is frissíteni kell.

- Nekem nem gond ha ez folyamatos munkát adna, sőt, az lenne a legjobb
    - A 20-25 eurós bekerülési költség azért lett meghúzva mert így 15-5 euró árrésem lehetne rajta
    - Nem gond hogy időt energiát kell rá szánni, hiszen ez pénzt hozna a házhoz
    - a házat meg tudom tervezni dizájnolni majd 3D nyomtatni, ha ebből valamilyen csoda folytán nagy projekt lesz, nézek majd olcsóbb megoldást de így is ~1 euró körül max a nyomtatott ár költsége.
    - az akksi v elem megoldás alapvető, hiszen ez mobil eszköz (a készítési árban nincs benne)
    -wifi nem opció, mobil hálozat nagyon drága és nem fogja cipelni a turisztikai vezető
    - a bluetooth nem opció, korlátozottak a maximum csatolható eszköz, se az app. Idősek, külföldiek, stb. Pont az a lényeg hogy kiviszed, sáv választás , lehet menni
    - nem kell nagy dolgokat és stúdió minőséget várni. A beszéd hangot vigye át stabilan és érthetően , 50-100 méterig

potenciált látok ebbe , sokat munka téren, illetve hogy ismerem a tulajt, maga a kapu nyitva amin csak be kell sétálnom az eladandó termékkel. Szívesen beleállok plusz tanulásba és tervezèsbe, kellene egy új fényezés már a suzuki restaurációs projektemhez.

remélem jól fogalmaztam így a reggeli kávé mellé

ha ki tudnánk találni melyik irányba lenne érdemes elindulni, hogy megvalósítható, én már neki állok ahhogy kutatni, tanulni tervezni hozzá, nem tőletek várom hogy megtervezzétek nekem, pusztán úgy gondoltam, sokat segít ha nálam okosabbakkal beszélgetve jelölődik ki az út, nehogy rossz irányba induljak el :D

köszönöm az időtöket

Új hozzászólás Aktív témák