Hirdetés
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Közben mivel tervezem pár Raspberry-s rendszer frissítését, próbálok képbe kerülni hogy mit is tud/miben más pl. a Bookworm. De lehet olyan téma is ami nekem a Bullseye-ban sem került még pont elő.
Olvasgatva vissza a topicot, látom hogy vannak ám változások.
Pl. ilyenek hogy config.txt helyett cmdline.txt...
Hát, azért ez is pl. egy nem kis változás !
Tudtok esetleg olyan leírást ajánlani, amiben pár hasonló nagyobb-volumenű változást végigvesznek ?
A raspberrypi.com news rovatából - új relase megjelenéséről szóló cikkből - próbáltam kicsit képbe kerülni elsőre. De hát ez erre nem lesz jó nekem...
Olyan leírás kéne ahol nem csak annyi van, hogy "EZ helyett most már AZ" az új keretrendszer. Hanem úgy hogy ajánlanak konkrét gyakoribb/elterjedtebb esetekre az új rendszerben konkrét megoldásokat.
És nem csak úgy hogy "hát, átálltunk mi is a Debian alatt már régebb óta elterjedt XY megoldásra, ezt akkor mindenki tudja már fejből".
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G2 SFF i5-6500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD HD530
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Garanciális Intel Xeon E5-2680v4
- Játékra és melóra egyaránt -kimeríthetetlen memóriával- Ryzen 9 + RTX 3060 Ti+ 128 GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest