- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz
polauf81 #42631 üzenetére
Szia! HA gondolod keress meg üziben és segítek, Sajnos én sem találtam meg az okát az ubuntu linux alatt, vagy nem értünk hozzá, érdekes hogy az ubuntu mate alatt minden drivere meg van, a gigabites lantól az 5g wifig, a torrent is megy rajta szépen.
Valami hiányzik az ubuntu linuxnál azért akad el vagy fagy le vagy lassú.
VAgy túlterhelt a proci és azért. nálam az ubuntu linux 20.10?! betöltés után teljesen meghalt.
GYanítom hogy a gpu vagy a processzor nem jó működése miatt. nem támogatott, bár ezt nem hiszem.
linkek ubuntu mate:
[link]És amit érdemes lenne megnézni talán a manjaró linux. az is teljes értékű.
[link]
Sztem rájössz hogy neked melyik váll be,nekem egyenlőre marad a droid. írj üzit ha valami nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgatós találkozó
- Linux kezdőknek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest