- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Netfone
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsfoto
tag
Sziasztok
Most találtam rá erre a fórumra és nemrég hallottam csak a málnaPCről. Mondanom sem kell, első perctől kezdve megtetszett. ;-)
Szeretném megkérdezni, hogy honnan érdemes megrendelni, hol a legolcsóbb.
Valahol láttam hozzá hűtőbordát is. Feltétlen szükséges? Esetleg régebbi 486-osokhoz használt hűtőborda, ha kell kicsit átalakítva?Láttam az eBayen hozzá ajánlott 8, 16 és 32 Gigás Class10-es SD kártyákat. Érdemes-e Class10-et használni hozzá? Mekkora kapacitás ajánlott?
Talán fontos lehet, hogy mire szeretném használni:
- Net böngészés
- Média lejátszás
- Torrentezés
- Samba
- Apache+PHP+MySQL
- USB WiFivel (vagy ha sikerül a bridge-t összehozni, akkor UTP-n keresztül, de ugyancsak WiFi-hez)
- ...Nem szeretnék kártyákat cserélgetni a különböző dolgok miatt. Megoldható, hogy minden igény egyetlen rendszer alatt jól menjen?
Természetesen olvasok, kutakodok az eddigi írásokban.
Köszönök minden választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bányász gép bontva
- Komplet Gaming PC 265KF/5070 TI 16 GB / 32 GB RAM / WIN 11
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 750W
- Brutál Gamer PC - RTX 4070 Super / Ryzen 7 5700X / 32GB RAM / 1TB NVMe Garanciás!!!
- AMD Ryzen 7 Gamer! Ryzen 7 5700X / B550 Aorus Elite/RX 6600 XT 8GB OC / 500GB M.2 SSD+HDD /700W/LED
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann