- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vesporigo #39531 üzenetére
2. Én Docker hubon a stack-es megoldást használom, legtöbb esetben a linuxserver verziót keresve. Pl: [link] Viszont nem használja ki mind a 4 magot, csak 1 magon fut úgy tudom, ráadásul 15MB/s-nál többel se tölt, ellenben a qbittorrent igen.
3. OMV topik is van, ott többet tudnak róla, de úgy emlékszek valaki írta hogy működött neki, csak kellett NTFS-hez valamit telepíteni, visznont linuxon nem a legstabilabb. OMV esetén a docker és portainer telepítése az OMV felületén megoldható egyből, asszem a transmission is pluginként benne van az OMV-ben.
4. A 3-as pontban ahogy írtam, OMV alatt telepíthető egyik menüben a docker és a portainer, majd a portainer böngészőbl érhető el, maga az OMV nem kezeli a konténereket úgy ahogy szerintem te gondolod. Amúgy OMV topikba gyere át, ha tényleg ezen a vonalon szeretnél elindulni. Egyik fórumtárs (stigma) csinált egy elég jó dokumentációt konténerek telepítéséről, illetve sok hasznos infót tudnak adni ha ilyesmi érdekel.
1. Ha már OMV akkor visszatérve az 1-es pontra OMV topikban is felmerült a transmission fájlok transferelése. Én többet nem tudok róla, mert nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest