Hirdetés
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítséget, megoldódott!
Nagyon szégyellem magamszóval csak hogy kicsit mentegetőzzek, megvettem a pi-t, majd beraktam egy nehezen hozzáférhető helyre, szóval bele dugtam a vinyót és kész.
Aztán gyanús volt nekem is ez a 34MB, lehúztam, gondoltam át dugom egy másik portjába, hát ha lesz valami, és akkor láttam meg egy kis megvilágítás mellett, hogy bizony van kék meg fekete USB port is a PI-n, persze hogy a feketébe volt bedugva.....
Szóval a pancserságomat felismerve szépen le formáztam megint a vinyót EXT4-be, rá dugtam, és rögtön minden sebesség úgy van ahogy kell lennie.Egyébként "uasp" módban van a hdd, szóval ennek örülök.
Írásnál 80-90MB körül van, olvasásnál 100MB hálózaton, fantasztikus, imádom!A fenti tesztek is javultak rögtön:
1073741824 bytes (1.1 GB, 1.0 GiB) copied, 12.8174 s, 83.8 MB/s
1073741824 bytes (1.1 GB, 1.0 GiB) copied, 4.69953 s, 228 MB/sFura, nekem az USB2-nél 25MB-os sebesség volt a fejemben, de most már jól megjegyzem magamnak a 35MB-ot is.
Köszönöm még egyszer mindenkitől aki az idejét szánta rám, hogy segítsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Teletext mentés VHS-ről
- Xbox Series X|S
- Óra topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest