- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
James Bond #329 üzenetére
Hi!
Van rajta HDMI kimenet, ebből sima passzív adapterrel tudsz DVI-t csinálni.
CRT TV-re és monitorra a kompozit kimeneten keresztül tudod kötni (monitoron az ilyen nagyon ritka, TV-n elég elterjedt, vagy ha nincs, SCART adapterrel meg tudod oldani).A C64 emulátor nekem is szerepel a listán. Eredeti botkormányt direktben nem tudod rákötni nyilván. Valószínűleg idővel valaki fabrikál hozzá GPIO-ra bővítőkártyát, vagy építeni kell egy USB->C64 botkormány adaptert. Én úgy gondoltam hogy Arduino-val megoldom az USB-re kötést. Csak sajnos nézegettem hogy ha használtan akarnék venni QuickShot joystickokat, akkor elég szép áruk van.
Úgyhogy ezt még jobban meg kell fontolni.
Mod: fo_di előzött
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest