Hirdetés
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexusarx
csendes tag
Azt nem szeretnék EXT-es particiót mert nincs kedvem 1 napig közel 1,5 terrányi anyagot másolgatni
plusz ha viszem valahova a vinyót és az win akkor meg telepítgetni kell mindig valami extes meghajtót winre... ha más nem lesz inkább töltsön lassan... de a kérdés még mindig adott hogy melyik a legjobb driver ???Youtube-ra visszatérve... tegnap kipróbáltam az OpenELEC legújabb release-el azzal tök jól ment , bár én az xbmc futásával ott nem vagyok megelégedve ... plusz nem tudtam FTP-n kapcsolódni az openelechez ... így visszaraktam az RC5-öt. Eddig szerintem ez a legsikeresebb, bár kétségtelen hogy elég sokat bootol.
Ettől független mindegyik kifagy , ha strapálni akarod
... Akinek érdekes az infó , teszteltem 96/24-es flacet - szépen megy (bár a szám elejéből még mindig elviszi a 6 secundomot) , megy a DTS , DTS-HD, DTS HD MA, DolbyTRUEHD, .mka -t szépen játszotta , elég sok full HD-t kényelmesen visz , de ha DTS hang van alatta akkor észrevehető hogy időnként megrángatja a filmet , de nem olyan borzasztó mértékben zavaró .BR-t sikerült valakinek lejátszásra bírnia ???
Karcsi
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- További aktív témák...
- Eladó gamer PC i7-7700K / GTX 1070 STRIX / 16GB RAM / Win10 Pro
- HP Pro 400 G9 SFF Új, 2 év helyszíni garancia! I5-13500 + Számla
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
plusz ha viszem valahova a vinyót és az win akkor meg telepítgetni kell mindig valami extes meghajtót winre... ha más nem lesz inkább töltsön lassan... de a kérdés még mindig adott hogy melyik a legjobb driver ???
... Akinek érdekes az infó , teszteltem 96/24-es flacet - szépen megy (bár a szám elejéből még mindig elviszi a 6 secundomot) , megy a DTS , DTS-HD, DTS HD MA, DolbyTRUEHD, .mka -t szépen játszotta , elég sok full HD-t kényelmesen visz , de ha DTS hang van alatta akkor észrevehető hogy időnként megrángatja a filmet , de nem olyan borzasztó mértékben zavaró .
wassermann