- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon jó hogy ezt megosztottad velünk, a cikkre kíváncsi leszek.
Flash témában, számomra maga a flash egy totális zsákutca (játékokra még csakcsak). Gyakorlatilag nem láttam még böngészőt ahol stabilan futott volna, csak a szívás van vele. Szóval számomra a flash nem létezik és kívánom hogy haljon ki minél előbb. A melós gépemen élvezhetetlen a netezés ha nincs adblock és flashblock, az otthoni nagy gépen meg ugyan minden megy teljesen gyorsan de plusz wattok árán.
Youtube egy része már átállt html5-re, ez úgy tudom rpi-nek jobban fekszik.
Netezésre akarom használni, így mindent meg fogok tenni hogy csak az jelenjen meg aminek valóban meg kell jelennie. Csak egy kicsivel várok el többet tőle mint egy okostelefontól. (ha jól tudom a ZTE Blade-ben is ilyen proci van, mégis nagyon jól elvagyok vele) Youtube szerintem más módon is megoldható, nem csak böngészőn belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Mikrotik routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gyúrósok ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ÚJ! GAMER PC - RTX 5060 8GB - i5 12400F/14400F - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- Ryzen 7 5800X / 2x 500GB SSD / 32GB DDR4 3000MHz / RX 9060 XT + Előretelepített Eredeti Win11 PRO
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest