Hirdetés
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
PpenoO
üzenetére
Lehetséges, de nem mindenki foglalkozik annyit ezzel, és/vagy nem érti annyira. A gondom nem az, hogy nem automatikus a DEV Update, hanem az, hogy nem lehet tudni melyik a fent lévő verzió utódja (legfisebb változata) vagy, hogy nem rake fel olyat ami nem jó / nem kell nekem. Ti. az általad említett verziószámból következtetve elvégeztem egy frissítést, ami után fekete képernyő fogadott. Alpha verzió vagy nem az szvsz elvárható lenne, hogy felismerje a kártyán lévő összetevőket és ne ajánljon fel ahhoz nem való frissítéseket. Szerintem. De már látom, hogy a probléma is és a végeredmény is ugyan az mint az első esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
wassermann