- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
OgKush #16646 üzenetére
samba-t én ez alapján csináltam. lehet nem ez az optimális megvalósítása a dolognak, de nálam frankón működik. egyedül arról nem volt benne szó, hogy a mount-olással nekem problémám volt. alapból a vinyót a /media/pi/<mappa>-ba mountolja, de ha ott van, valamiért az istennek sem megy a hozzáférés. csináltam egy mappát simán a /media-ba, és meg kellett adni hogy a vinyót automatán oda mountolja.
lehet a pendrive-oddal is ilyen mount-olási probléma van?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest