- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzoltan
aktív tag
válasz
levi.hungary #1369 üzenetére
Az a durva hogy nekem a RaspBMc tegnap siman mukodott..
Ma felrktam az openelecet kivancsisagbol, de nem ment rajta az automount.
Utana felraktam a debian-t hogy megnezegessem, de azon semmi videot zenet nem tudtam lejatszani, viszont transmissiont tudtam futtatni.Este vissza akartam rakni a RaspBMC-t de ahogyan mindenkinek, ugy nalam is telepites utani rebootnal a "szivarvanyos" kepernyo fogadott...
Raspbmc.com-on is errol irnak az emberek, valamit atirhatott a fejleszto srac, remelem hamarosan javitja...
Amugy a hivatalos debianra ra lehet telepiteni vhogyan az xbmc-t, hogy legyen egy desktop felulet (funkciok) tvn es ha akarom akkor mediacenter legyen (xbmc) ?
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest