Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- CES 2026: 4. generációs szemkímélő kijelzővel debütált a TCL NXTPaper 70 Pro
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oltikid
újonc
Szép Napot!
Kis segítséget szeretnék kérni, amennyiben valaki tud rá megoldást. Kezdő rPi2 felhasználó vagyok,ezt jelentem előre. Szóval adott egy rPi2, +aktív hub egy WD vinyóval, Raspbian van a gépen Deluge-val.
Próbáltam Transmissiont is valamint qBittorrentet. Mindegyiken ugyanaz a vége, annyi kivétellel, hogy a Deluge az töltött is felfele, nem csak nézett mint a hal.
A problémám az lenne, hogy valamiért leáll mindig az egész hóbelebanc, illetve nem leáll, csak a kliensek
állnak le, bármelyik van bekapcsolva. Olyan mintha a winyó menne parkolópályára, de nem tudom sehol beállítani, hogy mi legyen. Pendrive-al nem csinálta ugyanezt, igaz az direktbe a gépbe volt dugva. Szóval fél naponta vagyok a közelben, akkor mindig el kell inditani újra a klienset. Megköszönném nagyon is, ha valaki tudna valami okosat mondani.?!
Este elindítom mire felkelek leáll. Reggel elindítom, mire hazaérek leáll. Szerintem a winyó szivat engem, de Raspbian-ban nem találtam semmit, hogy állandóan fusson, ha be van dugva aktív hub-on keresztül. Valakinek nincs valami ötlete?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- További aktív témák...
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850W 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann