- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Akinek már megjött az rp, mikor vonta le a pénz a számláról a farnell? Már csak 10-12 nap (bele számolva 1-2 nap póstai késést) és elvileg a kezemben van a kütyü, de még nem vontak egy forintot sem, kezdjek aggódni?

Mozgalmas hétvége elé nézünk, remélem lesz bőven tapasztalat megosztva a kütyüről, engem pl nagyon érdekelne hogy torrent letöltése közben milyen sebesség mellett mekkora loadot produkál. Nekem 5mb-es netem van, szóval nem hiszem hogy aggódnom kéne, de azért csak fúrja az oldalamat a kíváncsiság.Van itt Törökszentmiklósi számítástechnika tanár a fórumon?

Egyik ismerősömnek meséltem az rp-ről, mondta hogy megkérdezte a tanárát és neki van már egy. Kérdeztem hogy mi a neve a tanárnak, erre azt mondta hogy nem tudja. Tehát tisztelt tanár úr, jövőhéten kérem írasson egy dolgozatot Hollo Alex-el.
Ha valaki magára ismer írja meg, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Diabetes - Cukorbetegség
- Autós kamerák
- Futás, futópályák
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - i9 14900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- I7-5770R 16GB 256GB SSD Gigabyte Mini PC NUC / Beszámítás
- RTX 3060 Ti - Ryzen 7 3700X - 16 GB DDR4 3000 MT/s CL15 - 1 TB NVMe SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- !AKCIÓ! GAMER PC AMD Ryzen 7 5800X3D/ASUS TUF Gaming B550M-PLUS/RTX 3070Ti 8GB/32 GB DDR4 3200 MHz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A3000 6G 1 év gar.
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

wassermann