- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Sziasztok! Fú, nem igazán pörög ez a topic, de azért hátha, vagy tudtok esetleg olyan fórumot (bárhol a neten, magyart) ahol nagyban megy a témázgatás a raktárkezelő programokról. Ugyanis jövőhéttől egy csőszereléssel és korrózióvédelemmel foglalkozó cégnél fogok dolgozni mint raktáros. Találkoztam már raktárkezelő programmal (SAP), de azt csak használtam, néha megnéztem miből mennyi van kész slussz passz. De most az a cégvezető kívánsága, hogy a jelenleg raktárban uralkodó káoszt és a többnyire kockás füzetben vezetett raktárkészletet rántsam gatyába, hogy átlátható és visszakövethető legyen a dolog. Mivel tudják hogy informatikus a végzettségem ezért felcsillant a szemük, hogy na majd én aztán megreformálom ott a dolgokat ától cettig. Szóval kellene nekem egy olyan raktárkezelőprogram, ami nem baj ha fizetős, a cég megveszi, mondjuk ők sem milliókkal kalkulálnak, hanem 10-20-50 ezer forinttal erre a szoftverre. Elég valami egyszerű is. Végülis csak arra kell, hogy a különböző szerszámokat nyilvántartani, vezetni, hogy kinek mikor adtam ki azt a szerszámot, mikor hozta vissza, ezekből esetleg kimutatás. Plusz ott vannak a fogyó eszközök, mint flexkorongok stb, ezeknél, hogy miből mennyi van raktáron, be lehessen állítani egy minimumkészletet, figyelmeztessen ha az alá esik a készlet. Erről lenne szó, előre is köszönök minden építőjellegű hozzászólást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest