Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ricco_hun

senior tag

Sziasztok! Fú, nem igazán pörög ez a topic, de azért hátha, vagy tudtok esetleg olyan fórumot (bárhol a neten, magyart) ahol nagyban megy a témázgatás a raktárkezelő programokról. Ugyanis jövőhéttől egy csőszereléssel és korrózióvédelemmel foglalkozó cégnél fogok dolgozni mint raktáros. Találkoztam már raktárkezelő programmal (SAP), de azt csak használtam, néha megnéztem miből mennyi van kész slussz passz. De most az a cégvezető kívánsága, hogy a jelenleg raktárban uralkodó káoszt és a többnyire kockás füzetben vezetett raktárkészletet rántsam gatyába, hogy átlátható és visszakövethető legyen a dolog. Mivel tudják hogy informatikus a végzettségem ezért felcsillant a szemük, hogy na majd én aztán megreformálom ott a dolgokat ától cettig. Szóval kellene nekem egy olyan raktárkezelőprogram, ami nem baj ha fizetős, a cég megveszi, mondjuk ők sem milliókkal kalkulálnak, hanem 10-20-50 ezer forinttal erre a szoftverre. Elég valami egyszerű is. Végülis csak arra kell, hogy a különböző szerszámokat nyilvántartani, vezetni, hogy kinek mikor adtam ki azt a szerszámot, mikor hozta vissza, ezekből esetleg kimutatás. Plusz ott vannak a fogyó eszközök, mint flexkorongok stb, ezeknél, hogy miből mennyi van raktáron, be lehessen állítani egy minimumkészletet, figyelmeztessen ha az alá esik a készlet. Erről lenne szó, előre is köszönök minden építőjellegű hozzászólást.

Új hozzászólás Aktív témák