- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
válasz
Ferdzsoo #128 üzenetére
Igen letöröltem előtte, és a google-n találtam nem is keveset, hogy másoknál is előjön ilyen hiba csak megoldást nem rá. Én nvidia driverre gyanakszom. Valaki akinek nvidia kártyája van megnézhetné melyik driver van fenn. Ez a legújabbra frissítés úgy néz ki nem jött be.
-
blaca83
őstag
ÁÁÁÁÁ Neeee
Nem azt mondtam, hogy Originen vagy Steam-en keresztül rendeltem meg, mert az tényleg horror drága.
De számtalan helyről be lehet szerezni pl: az eredeti elektronikus ORIGIN kulcsot is.
Én például csak a Baattlefield sorozottal játszom a Rainbow-n kívül és azokat olcsóbban vettem meg mindegyiket, mint a Dobozos verziót.Évek óta nem vettem dobozos kiszerelésben.
-
vitya81
tag
Én a BETA kipróbálása után döntöttem úgy hogy megveszem. Tetszik a játékmenet, az izgalom, az adrenalin, érdemes gondolkodni, nem kapkodni, Operator választásnál is meg kell gondolni, a játékmódhoz, pályához jól passzoló 'szakember' Jó lenne csapatban lenni, a kommunikáció 'idegenekkel', külföldiekkel nem igazán működik, de ettől függetlenül, ha 2-3 ember a csapatból együtt marad, és együtt mozog, akkor szinte biztos a siker. Ha széthúzás van, akkor biztos a bukás. Terrorist Hunt-ot nem próbáltam, csak a Multiplayert (trollok nem voltak, TeamKill nem volt, véletlen sebzések igen, de ez is izgalmassá teszi). Bőven van pálya, amiket időbe telik kiismerni... Tegnap 4-5 óra játékot úgy beletettem, hogy észre sem vettem. Az elején mikor még ismeretlen a pálya, nagyon nehéz, de aztán bele lehet jönni, főleg, ha van megfelelő Operatorod. 7-8 ezer forintért itt is lehet venni, de szerintem a 10ezret is megéri. Annak örülnék én is, ha kicsit jobban beindulna ez a topik és innen alakítanánk squadokat, a jó kommunikáció, és a taktika miatt.....így még izgalmasabb lenne.
(megjegyzésként: szerintem a grafika teljesen rendben van, nem egy BF4, de nem is az a lényeg....sok fal rombolható, robbantható, hangok, effektek nagyon rendben vannak......számomra igazi adrenalinbomba, rég vert játékban ennyire a szívem)
operator választásnál a Defense-hez kezdőként ajánlom ROOK-ot.... sokat 'segít' és nagyon jó a harcokban
https://youtu.be/9eBBgXvfvT4Üdv, Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest