Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Telemax GSM Szerviz Kft.
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Teljesen jó, nem rezonál se ventitől se vinyótól, élek nem vagdosnak ütőereket, a fényezés szép... Nekem nagyon megérte, 12.000 pénz volt, a Sagitta ennél kb 4000-el drágább. A felirat meg kit érdekel, hogy más?
Én azt mondom most is, ezek a házak, és a Raidmax házai ugyanonnan gördölnek ki, csak az egyik sor a futószalagon ezt a matricát kapja, a másik a Raidmax-ét... Hogy ez miért jó, vagy kinek éri meg, azt nem tudom, nem beszélgetek napi szinten sem egyik, sem másik cég fejeseivel 
Ha aránylag olcsó és jó ház kell, én bátran ajánlom!

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én azt mondom most is, ezek a házak, és a Raidmax házai ugyanonnan gördölnek ki, csak az egyik sor a futószalagon ezt a matricát kapja, a másik a Raidmax-ét... Hogy ez miért jó, vagy kinek éri meg, azt nem tudom, nem beszélgetek napi szinten sem egyik, sem másik cég fejeseivel