Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Erősebb lapkakészlettel frissült az Ulefone Armor 34 széria
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
LucifeI2
üzenetére
Nekem is ninja-m volt, de az újabbik fajta. Miért lenne gagyi? szerintem nagyon jó
. Nekem nem volt nehéz leszedni az oldalát persze eleinte bűvészkedni kellett vele, de nem nagy ördöngösség
, kicsit hátrahúzod annyira h kiakadjanak a kis fülecskék amik kapaszkodnak a házba, utána meg húzd magad felé az oldallapot és már le is szedted
, illetve az oldalsó venti se volt hangos. A venti problémára most így hirtelen 3 ötletem van:
1. szedd le a porvédőt! úgy se sokat ér.
2. (ha az 1. nem hozna eredményt
) Rakj ellenállást a venti kábelébe, úgy mint a hátsó 120-asnak
.
3. ami költséges...veszel másik ventit
.
Új hozzászólás Aktív témák
- CoolerMaster G450M 450W ATX 80+ bronze minősítésű tápegység
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- BeQuiet 750W táp JÉG!
- CORSAIR CMPSU-400CX 400W ATX 80 Plus minősítésű tápegység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Nekem nem volt nehéz leszedni az oldalát persze eleinte bűvészkedni kellett vele, de nem nagy ördöngösség
, kicsit hátrahúzod annyira h kiakadjanak a kis fülecskék amik kapaszkodnak a házba, utána meg húzd magad felé az oldallapot és már le is szedted
, illetve az oldalsó venti se volt hangos. A venti problémára most így hirtelen 3 ötletem van:
) Rakj ellenállást a venti kábelébe, úgy mint a hátsó 120-asnak
.
.