- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Apple iPhone 17 - alap
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zollee
tag
Hy All!
Lenne egy olyan problémám, hogy vettem egy Raidmax Smilodon csavarmentes szerelésű házat, ami nagyon szép meg minden, de...
Arra rájöttem, hogy a merevlemezeket és a meghajtókat hogy rögzítsem a műanyag pántokkal.
Viszont kaptam hozzá egy kis kék lapos dobozban fém lapocskákat, amiknek a szélei fel vannak hajtva és az egyik végére van téve egy rugalmasabb, krómozott fémből készített lemezdarab, gondolom ez lenne a rögzítő rész. Mivel a PCI slot-os kártyák vak lemezei kiüthetők, de nem csavarozhatók utána, gondolom ezek a kis fémlapok szolgálnának PCI kártya rögzítésére. (Ha nem így van, nyugodtan javítsatok ki, szűz vagyok a témában.)
Na most ha mégis igazam lenne, valaki segíthetne kicsit, hogy tul.képpen hogy is kellene ezzel rögzíteni, mert nem tudtam rájönni, akárhogy próbálgattam. Youtube-on is ami videók vannak róla, azok ezt a részt nem mutatják be. Máshol is rákerestem, más csavarmentes házaknál is, hátha valamelyest hasonló a megoldás, de semmi sikerélményem nem volt, ugyanis nem találtam semmi konkrétat..
Esetleg mégis csavaros lenne a kártyák rögzítése?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Villanyszerelés
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest