Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitom
tag
Sziasztok, van arra esély, hogy egy via VT8237 raid vezérlővel épített raid0 tömböt lásson xp-ben egy sil3112 vezérlő? A két vinyó egy msi lapban volt, és ott csináltam raid0-át rájuk, de a lapom beszart és most visszament a két vinyó egy abit lapba, látja is a tömböt, meg a rajta lévő particiókat, de nem lehet rájuk menni, mert azt mondja, hogy nincs ilyen meghajtó. Ha van, akkor módja? KÖSZI
-
pitom
tag
Sziasztok, van arra esély, hogy egy via VT8237 raid vezérlővel épített raid0 tömböt lásson xp-ben egy sil3112 vezérlő? A két vinyó egy msi lapban volt, és ott csináltam raid0-át rájuk, de a lapom beszart és most visszament a két vinyó egy abit lapba, látja is a tömböt, meg a rajta lévő particiókat, de nem lehet rájuk menni, mert azt mondja, hogy nincs ilyen meghajtó. Ha van, akkor módja? KÖSZI
[Szerkesztve] -
pitom
tag
Ha az xp-vel csinálnék dinamikus lemezekből (csíkozott) raid 0 tömböt egy 80-as és egy 120-as vinyóból, akkor szerintetek a fennmaradó ~40G-t nem lehetne még felhasználni? A zixpé ezt engedné? Valamint lassabb lenne ez a megoldás, mintha az alaplapi sil 3112 végezni a dolgokat? Ez gondolom jobban terhelné a procit mint az alaplapi vezérlő... Mert nem lenne hülyeség az a + kb 40G, amit így nem lehet használni. (most ''hardveresen'' megy)
És még valami, meglévő rendszerről lehet raid0-át csinálni egyáltalán?
[Szerkesztve] -
pitom
tag
Raid 0-ba pakoltam egy 80-as és egy 120-as satás samsungot, és kb 150 GB lett belőlük. Én azt hittem ilyenkor a kisebb vinyó kapacítása marad, hogy van ez?? Milyen chunk size-ot érdemes beállítani?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer Egér RGB!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És még valami, meglévő rendszerről lehet raid0-át csinálni egyáltalán?