Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
Igaza van az előttem szólóknak: csak állítsátok át újra a vezérlő módját RAID-re és simán mennie kell. Akkor is, ha azon van a rendszer... Volt már, hogy szét kellett vernem egy mirror-t -stripe-ot nem!-, windows helyrehozásához, mert a raid mögött sehogy sem akartak látszani a hdd-k. Miután megvoltak a nagyon fontos adatok, és a rendszer hibája kijavítva, csak újra be kellett állítani, és automatice nekiállt a rendszer (a gép) elindulása után rebuildelni magát.
Úgyhogy ne aggódj szerintem.
-
Pista0001
addikt
Nem kell semmitse csinálni, csak a biosban a sata módot raidre állítani és mennie kell. Ha a rendszer nem a tömbön volt akkor biztos menni fog, de szerintem ha igen akkor is. Nem a tömb lett szétrobbantva a bios resettel, hanem csak a vezérlő módja lett alapértelmezettre viaszaállítva (valszeg ide mód).
-
Nem olyan régi az a deszka nézze meg windowsban a inteles cuccal lehet meglátja a tömböt.
Ha arra volt installálva az oprendszer akkor lehet bukta van. Biosban ha létrehozza újból akkor szerintem formázni fogja. Nem látszódik a RAID tömbje ha biosban az IDE-t visszarakja RAIDre ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest