- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Helló!
Azt nem tudod véletlenül milyen lépési sorrendben csinálta ezt?
Azt hiszem pont ilyet hajtott végre az egyik ismerősöm a múltkor az Intel Matrix Storage Manager nevezetű szoftverrel, persze ez Intel vezérlőkhöz van, de nyilván minden RAID vezérlővel megoldható.
Utólag helyezett be egy üres HDD-t és mirroringot hajtott végre.Az én lapomhoz is ez a vezérlő szoftver van, de feltelepíteni sem tudom, mert azt írja ki, hogy nem teljesítem a követelményeket.
Ekkor mi lehet a gond?
Amire tükrözni szeretnék, azon most nincs partíció, ez gondot okozhat?Thx. Üdv.
-
Kvazár
őstag
Köszi a választ.
Hát a vezérlőket, épp most tervezem jól össze kutyulni, mert a lapom ilyen: [link] és már vettem egy ilyet is hozzá [link], hogy ki tudjam használni a sata3-as vinyóimat.
Az lenne a tervem, hogy a külön kártyán lévők raid1-be legyenek, és esetleg, ha lesz még 3 másikom is (most még nincs), akkor azokat a lapomra kötve, raid5-be kötném.
Az nagy gáz, hogy a HD sentinel ezt írja a rendszer vinyómra:
A lemez felpörgése során előfordultak problémák. Ezt okozhatja merevlemez probléma vagy nagy terhelés (gyenge tápegység).
A lemez felületén található 4 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.Ezért szeretném ezt raid1-be kötni egy tökéletessel, mert akkor eléggé megnőne a biztonság érzetem, de vajon 5letnek, is jó 5let?
-
penene
őstag
Ebből akarok Raid-0t. (most 1 van).
2 750 GBos 0.11es vinyót kötöttem raidbe, és lenyűgözött a sebesség.Csak hát mérlegelnem kéne a raid veszélyeit...
Meg hogy megéri-e emiatt...Otthoni használatra (semmi extra HD filmezés).És nem mernék rajta tárolni semmit se az oprendszeren, meg a játékokon kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyomtató topik
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Mobil flották
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged