- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
r92king #10662 üzenetére
Játékról nem tudok nyilatkozni, én csak adattárolásra használom.
Ha sokáig tölt egy játék közben maxon tekerve a winyót akkor nyerhetsz gyorsabb betöltést, de nem minden esetben az a szűk keresztmetszet. Pl egy sata 3 ssd ami 550-es olvasást tud, vagy az m2 ami 3500-at, mégse tölt sokkal gyorsabban talán pár másodperccel. Max 10% - 15% amit észre vettem messze nem hatszoros tempót vagy akár a közelit. Szóval nyerhetsz tempót, de duplázásra ne számíts, bár jobbak az esélyeid mint nekem ssd-ről ssd-re. Szerintem max 20-30%-ot hozhatnál. Már ahol a winyó volt a szűk keresztmetszet.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
r92king #10660 üzenetére
Intelen még nem próbáltam de szerintem ugyan az mint az AMD. NVME lehet egyesével vagy raidbe, illetve a SATA is lehet mind raidbe vagy egyik sem. Én az Intel saját megoldására kötném a Marvell chip csak azért felel valószínűleg, hogy több port legyen mint amennyit az Intel alapból támogat. Bár kétlem hogy érezhető vagy akár csak kimutatható különbség lenne köztük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest