- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
r92king #10662 üzenetére
Játékról nem tudok nyilatkozni, én csak adattárolásra használom.
Ha sokáig tölt egy játék közben maxon tekerve a winyót akkor nyerhetsz gyorsabb betöltést, de nem minden esetben az a szűk keresztmetszet. Pl egy sata 3 ssd ami 550-es olvasást tud, vagy az m2 ami 3500-at, mégse tölt sokkal gyorsabban talán pár másodperccel. Max 10% - 15% amit észre vettem messze nem hatszoros tempót vagy akár a közelit. Szóval nyerhetsz tempót, de duplázásra ne számíts, bár jobbak az esélyeid mint nekem ssd-ről ssd-re. Szerintem max 20-30%-ot hozhatnál. Már ahol a winyó volt a szűk keresztmetszet.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
r92king #10660 üzenetére
Intelen még nem próbáltam de szerintem ugyan az mint az AMD. NVME lehet egyesével vagy raidbe, illetve a SATA is lehet mind raidbe vagy egyik sem. Én az Intel saját megoldására kötném a Marvell chip csak azért felel valószínűleg, hogy több port legyen mint amennyit az Intel alapból támogat. Bár kétlem hogy érezhető vagy akár csak kimutatható különbség lenne köztük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest