Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
VVoid
aktív tag
Sziasztok,
egy ilyesmiben mennyire megbízható a RAID vezérlő?
[link]
Összehasonlítva pl. egy WD MyBook Duo-val (vagy akár más hasonló DAS-sal, alternatív javaslatoknak is örülnék).
RAID1-re kellene, semmi extra, egyszer felépítem a tömböt, használom, ha egyik vinyó tönkremegy, cserélem, ennyi. A linkelt cucc manualját végigböngésztem, elvileg megfelelne (eSata jó, ha van, FW viszont fölösleges), teszteket nem nagyon találtam.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest