- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Na jó, én ezt már nem hiszem el!
Pár hete elszállt az Intel RAID-0 tömb egy alaplapi firmware frissítés után.
Most úgy tűnik kiderült, hogy nem a firmware csere okozta a gondot, hanem az, hogy bebootolt a Windows 7 x64 SP1 úgy, hogy a frissítés resetelte az UEFI setup-ot és így nem volt RAID módban a vezérlő.Ugyanis ma ismét megtörtént!

Most nem volt semmi frissítés, más miatt reseteltem és megint volt egy-két Windows boot is közben. (Szerelgettem a gépet és nyomtam egy CMOS clear-t, mikor nem akart postolni, de csak én nem dugtam be rendesen a CPU tápkábelét.)
Most is megjelent egy formázatlan lemez a kettő közül az intézőben, és miután visszaállítottam az elmentett beállításaimat az UEFI setupban, utána azt mondta postoláskor a RAID BIOS, hogy FAIL.

Valahogy nagyon nincs kedvem megint előkaparni két másik winyót és órákon át ide-oda másolgatni R-Studio-val.
Tényleg nincs valami megoldás erre, hogy visszaálljon? Mert ez így már gáz, hogy mozgatni kell, pedig igazából semmi baja, talán csak az egyik winyó bootszektorát verte ki.
Nem értem miért baszódik szét a tömb, ha bootol egyet a Windows úgy, hogy szét van szedve. Miért áll neki kérés nélkül írni a lemezre?

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- New World - az új Amazon MMORPG
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- PayPal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / 250GB Sata SSD
- Kingston A2000 500GB M2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD 100/95
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest