Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Na jó, én ezt már nem hiszem el!
Pár hete elszállt az Intel RAID-0 tömb egy alaplapi firmware frissítés után.
Most úgy tűnik kiderült, hogy nem a firmware csere okozta a gondot, hanem az, hogy bebootolt a Windows 7 x64 SP1 úgy, hogy a frissítés resetelte az UEFI setup-ot és így nem volt RAID módban a vezérlő.Ugyanis ma ismét megtörtént!

Most nem volt semmi frissítés, más miatt reseteltem és megint volt egy-két Windows boot is közben. (Szerelgettem a gépet és nyomtam egy CMOS clear-t, mikor nem akart postolni, de csak én nem dugtam be rendesen a CPU tápkábelét.)
Most is megjelent egy formázatlan lemez a kettő közül az intézőben, és miután visszaállítottam az elmentett beállításaimat az UEFI setupban, utána azt mondta postoláskor a RAID BIOS, hogy FAIL.

Valahogy nagyon nincs kedvem megint előkaparni két másik winyót és órákon át ide-oda másolgatni R-Studio-val.
Tényleg nincs valami megoldás erre, hogy visszaálljon? Mert ez így már gáz, hogy mozgatni kell, pedig igazából semmi baja, talán csak az egyik winyó bootszektorát verte ki.
Nem értem miért baszódik szét a tömb, ha bootol egyet a Windows úgy, hogy szét van szedve. Miért áll neki kérés nélkül írni a lemezre?

Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- EA Sports WRC '23
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Szédületes tempót rejt OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Folytatódik a széria, április 16-án mutatkozik be a Metro 2039
- Battlefield 6
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 9100 PRO 8 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.800-13.400 MBs - Eladó!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Eladó 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- Intel 545S 512GB M2 Sata SSD / Beszámítás OK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest