- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
egyszerű volt a probléma..vagy is igy most már annak tünik..!!!
amikor telepitéskor nyomogatod neki az F6 akkor beolvassa a kislemezt..
ezen 2 db vezérlő van..!én mindig csak az egyiket raktam fel..!ez volt az első gond..!
''vazz'' megsugta mind2 kell..!
na de nincs vége még..
Annak rendje modja szerint szépen beillesztettem a 2 lemezt és az amikor a végleges telepités kezdődött volna akkor kiírja hogy rakjam be a kislemezt mert kesesi az nvidia.sys-t..nvidia.inf..stb..stb..hiába volt bent a kislemez és hiába bent volt a xp telepítő nem találta..((én még ilyet nem b@szt@m!!
Hirtelen vezérelt ötlettöl elövettem a másik Xp lemezt ami Sp I volt..és láss csodát..
Nyomom az F6 és felrakom neki mind a2 vezérlöt és megyen tovább..és újra csak kerreg a kismeghajtó...és felrakja az nvidia sz@rok@t..!!
Na de a vége sem volt roka sz@r..!
2 db partició volt a gépen 20G és 464G...na most mi legyen...?
szétkéne csapatni a 464G..na akkor elő a Particion Magiccel..!és olyan jól sikerült hogy a gép fel sem ált..! volt is öröm ne tudd meg
Elő a kislemezt amin a particion magic volt szépen megcsináltam a felosztást olyanra amekkorára szerettem volna..és kezdődött a telepités..!
éjfélre kész volt minden és most jó minden
hát kb ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest