Hirdetés
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- MWC 2026: Ha itthon is kapható lesz, a Z Fold becsukhat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
Persze, készül biztonsági mentés, csak most lementem a vhd fájlokat is, biztos ami biztos.
Azt tudom egyébként, hogy melyik a hibás eszköz, a POST üzenetben is benne volt, meg be is léptem a vezérlő bios-ába és ott jelölte. Bár a lemeznél annyit írt, hogy recovery needed. Indítás után engedélyezem a recovery-t, de az nem sikerül (logokban olvasom).
Egyébként nem arra gondoltam, hogy melyik fizikai lemez a hibás, mert azt tudom, hanem hogy az a fizikai lemez melyik kötet alatt van. A bios-ban csak annyit látok, hogy logical volume 1 és 2, a lemezkezelőbe (távolról csatlakozom RPC-n keresztül) pedig a már létrehozott C és F meghajtókat.
De annyira ne lényeg, inkább csinálok mindenről vhd szinten mentést, abból baj nem lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 5-7520U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest