- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iOS alkalmazások
- Samsung i8910 HD - mindent bele
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát nézd egy algoritmus egy systéma szerint rángatja az adatokat a HDD-ről saját magára. Erre írtam hogy ez humbub ha a RAIDhez hasonlítod...
Ez nem az. Vistában volt ilyen hogy a gyakran használt programok DLL-jeit betölti és a memóriában tartja.Konkrét példa: barát 4 napig Fallout 3al játszott még Vista business alatt.
Mikor benyomta a gépét mint a villám indul el a játék. Mikor azonban 5. napon már másik programot akart indítani kurvalassú volt. Megnéztük és megtaláltuk hogy a játék fájljai a rendszerbetöltő után kapásból töltödnek befelé, és gyors volt......Abban igazad van hogy nemcsak gamerek járnak ide...
Hardveres titkosítás: Amikor még benne voltam témában akkor arra emlékszem, hogy kiadtak egy új titkosító chippet kimondod hogy fapapucs és már fel is törte valaki...
Persze azóta lehet más szelek fújnak sajnálom 2-3 éve nem foglalkoztam Chip alaú hardveres titkosítással...liksoft:
A titkosítás nem gyorsítás, hanem illetéktelenek elöl tiltja le az adatokat.
Na igen erről beszélek én is...
Ha játszol akkor nem titkosítasz, hiszen a crysis 2 fájljaira nem vigyázunk, fentvan az "Aszfaltos" oldalon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Motoros topic
- Elektromos autók - motorok
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Formula-1
- További aktív témák...
- XPG GAMMIX S70 Blade 512GB NVMe Gen4 X4 PCIe SSD / Beszámítás OK!
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest