Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
válasz
HUfantom
üzenetére
Köszi a választ!
"Mint ahogy a tesztben is írják ez amolyan humbug intel módra"
Hát, amiket olvastam, azokban nagyon dicsérték. (Hwsw, de a TC tesztje sem húzta le; a grafikonok magukért beszélnek, csak annyit jegyzett meg a cikkíró a végén, hogy sokan lehetnek, akik maguk döntik el, hogy mi kerüljön az SSD-re.)
És én is meg tudom erősíteni, hogy tényleg jó. Meg aztán nekem nem telik nagy SSD-re, és nem akarom állandóan cserélgetni a programjaimat."IMHO mivel itt a gamereknek a célja a sebesség abba pedig nem fér bele titkosítás..."
Nade ide csak gamerek járnak?
"Bár ez érdekes ha az adatok titkossága a cél akkor minek az egész"
Azért, hogy gyors legyen, mi másért?
Ha viszont a sebesség kell akkor meg a szoftveres titkosítás derékba töri az egészet
Már a régebbi gépemen is elég szép sebességen ment, az új viszont a maga hardveres AES-gyorsításával egészen elképesztő sebességet produkál a TrueCrypt benchmark-ja szerint. Gyakorlatilag "transzparens" (vagyis észrevehetetlen: lassulás nélküli) lehet az egész, ahogyan a TC doksijában említették.
Kipróbálok majd egy sebességtesztet előtte, utána, aztán meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- sziku69: Szólánc.
- OLED TV topic
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- GTA VI
- Okos Otthon / Smart Home
- Motoros topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest