- iPhone topik
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Milyen okostelefont vegyek?
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Magisk
- Csendben bukkant fel a Honor X6d az Emirátusokban
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
válasz
El Kebir
üzenetére
W7-nél nincs F6 szerintem, csak XP-nél. W7 esetén van egy load-driver, de mint írtam, reinstallnál működik, de én éppen ezt akartam elkerülni, mert már van egy jó rendszerem az SSD-n, és nem a RAID5-n lenne az OS. Egyébként meg RAID nélkül felraktam az intel storage drivert, de ez sem használ.
De lehet, rájöttem mi a rossz:
Az OS az SSD AHCI állapotában lett telepítve. Ha ez át van állítva BIOS-ban RAID-re (mivel ez automatikusan átállítódik, ha a HDD-ket RAID-be akarom szervezni), akkor lehal az egész. Megpróbáltam az intel storage drivert beadni a W7-nek a javító funkciójával, de nem ért semmit, ugyanúgy BSOD.Ja és még valami:
Az előzőek miatt teljesen újraraktam a rendszert, így működik. A storage driver 9.6-os verzióját raktam fel, mert a 10.1-s egy rakás szar. Minden második boot működik csak, a többinél amikor bejön a W7 logo, semmit sem tölt, lefagy a gép!Akkor most a RAID5 3db 2TB-os Samsung EcoGreen F4 HD204UI-ből áll. Az egyenkénti méretük kisebb lenne, mint 2TB, de mivel most 1 meghajtóként látszik, 3,7GB. Milyen rendszerre érdemes formázni? MBR, vagy már GPT? 2TB felett GPT kellene, de nem tudom, mi számít: a partíció mérete, vagy a lemezek nagysága? Még emiatt nem formáztam meg, várom az igét tőletek
Addig is van mit csinálnom a programok telepítésével...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 256GB Samsung 2,5" SSD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Seagate FireCuda 2TB HDD 100% / BESZÁMÍTÁS OK!
- Kingston A2000 500GB M2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD / Beszámítás OK!
- Crucial MX500 500GB Sata SSD / Beszámítás OK!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Addig is van mit csinálnom a programok telepítésével...