Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Raid 5-höz utólag is lehet hozzáadni lemezeket, de hogy többpartíciós raidnél ez hol fog megmutatkozni, dunsztom sincs. Szerintem felhasználatlan területként fog megjelenni, partícionálatlanul, és olyan partíciót teszel rá amilyet akarsz, vagy elosztod a már meglévő partícióid között átméretezéssel.
Hát igen én is arra tippeltem volna, hogy le nem foglalt területként jeleni meg, ha megjelenik, de volt aki azt mondta, hogy abban az esetben, ha ki akarom bővíteni a tömböt, azt újra kell kezdeni, és minden adat elvész. Ehhez képest amit írtál igazán elfogadható.
Vagy még egy: Ha most csinálok raid5-öt terrás vinyókkal, de az idő múlásával azokat benne 1,5 v. 2 terrásokra cserélem, na akkor mi lesz? Addig tiszta sor a dolog amíg csak 1 db terrás is van benne minden marad a régiben, de utána, ha már mind nagyobbra lett cserélve?
Ez is particionálatlan területként jelenne meg? De ez tipp, vagy tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IT Megoldások és szolgáltatások
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs