- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Egy két portos pci-os, ne adj isten pci-x-es sata raid vezérlőt már elég jó áron be lehet szerezni, és nagyságrendekkel jobb, gyorsabb és nincs nyűg vele. Kettőezer-ötszáz pénzért lehet már venni. A Systemnek mindenképpen elég, ha csak egy sima két lemezes stripe-t csinálsz. Mondjuk én személy szerint a négyes pci-x-es karikat kedvelem. Még megfizethető és többnyire elég. Ha kevés a port, akkor inkább veszek még egyet, mintsem egy 8-as vezérlő. (Többnyire) Persze itt most nem a negyed millás vezérlőkre gondolok.
. Lefogadom, hogy a két F3-as samu is simán menne egy másik raid tömbön lévő, külön vezérlőkártyával működő raid rendszer alól, nem rendszer vinyóként tömbözve, telepítés után. De attól még igaz, hogy az integrált vezérlők elég szarok többnyire és ha működnek is, messze elmaradnak a natív vezérlőktől, szinte (szerintem nincs is szinte) mindenben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Lefogadom, hogy a két F3-as samu is simán menne egy másik raid tömbön lévő, külön vezérlőkártyával működő raid rendszer alól, nem rendszer vinyóként tömbözve, telepítés után. De attól még igaz, hogy az integrált vezérlők elég szarok többnyire és ha működnek is, messze elmaradnak a natív vezérlőktől, szinte (szerintem nincs is szinte) mindenben.