- Dobjátok a padlóla, le!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nagyobb akkumulátorral és több fénnyel megjött az Amazfit T-Rex Ultra 2
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo84
aktív tag
tehát:
- be lehet állítani IDEvezérlésre, ami jelenleg is megy, de olyat kell rákötni ami mindig azon fog üzemelni. értem. szval jelenlegi 40gb-os rendszer IDE1/1-et kössem inkább rá...
- ha hanyagolnánk ezt a raidet. és a második megoldást választanám, hogy sata legyen a rendszer hdd?...
az ismereteim: ovis korom óta játszok pc-s játékokkal, machintossal kezdtem, 286, 386, 486, p1 és most ez. játékokkal nyomulok inkább. rendgeted angol szót, kifejezést tanultam meg ezzel kapcsolatban. persze a gépek belsejébe is bele néztem azért, tudom mit hova kell dugni és a biossal is ismerkedem. az irodai programokat is ismerem 3szor olyan jól mint amit az iskolákban szoktak tanitani. de a lényeget semmiben sem tudom. tulajdonképpen csak egy közepes felhasználó vagyok. pl.: mi az a skype?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4622 , 100% AKKSI
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest