Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
Köszi.
igen, közben olvasgattam és rátaláltam, hogy a csíkozást és az átnyúló kötetet ugyan támogatja a Vista, de nem rendszerpartícióra...

akárhogy kerestem NEM Silicon Image vagy jMicron chipes, PCI-E foglalatos 2 portos RAID kártyát, nem találtam normálisat megfizethető áron (nagyon max. 10K)...tudtok ajánlani esetleg egy konkrét típust? Sil chipre azért nem igazán bíznám a rendszert, pontosabban valószínűleg nem sokat profitálnék az egész akcióból, mint ahogyan a jMicronról is hasonló a véleményem...miért nem ad ki pl. az Intel ICH10R chipes kártyát...na mind1.
3 lehetőségem van, ha megveszem a második 74-es ADFD-t:
1. alaplapot cserélek (pl. P45/ICH10R) és Intel Matrix Storage
2. szerzek egy normális, megfizethető árú, SATA soft-RAID kártyát, PCI-E foglalattal
3. hagyom a francba az egészetköltségek:
1. 15K+lapcsere, kb. 5-10K, tehát ~22K - még ez a legesélyesebb
2. 15K+max. 10K a kártya
3. 0 ft
egyéb ötlet vagy megoldás esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest