Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VIC20
    őstag

Felfogtam, hogy szerinted olyan mint favágóbak nem létezik, vagy inkább úgy nevezik, hogy fűrészbak. Valamint hogy életedben nem fogtál még baltát a kezedben, mert mem is tudod, hogy mire lehet pontosan használni.
    Illetve azt is észrevettem, hogy számodra a Wikipédia álltal szerzett ismeretek, és a nyelvtani helyesség is nagyon fontos szerepet játszik.

Úgyhogy tisztelettel javasolnám, hogy maradj a klaviatúra mellett, nehogy kizökkenj a virtuális valóságodból, mert a végén még levágod a fél karodat egy szekercével! :R

Amúgy meg olyan nagyívben, és akkora magasságból LETOLYOM bármilyen hozzád hasonló okoskodó véleményét, hogy azt már el sem tudod képzelni. :P

bocsi az offért, de ... :W

Rosszul fogtad fel.

De tényleg. Erre utal, hogy az előbbi hozzászólásod szinte minden szavában(!) téves, pontosabban téved, ami azért nagy szó. Az, hogy valaki ilyen nyilvánvalóan támadható (és indulatos) hozzászólást írjon be, biztos jele annak, hogy igen feszült az illető.

Engedelmeddel nem ütögetem le az egyébként igen-igen magas labdákat: szerintem is fölösleges tovább folytatni az "offolást".

Fújd ki magad, mozogj egy kicsit! Lazíts! Pihenj! (Vannak még ötleteim, de most minek magyarázni? ;) ) Vagy vegyél be nyugtatót! (Bár inkább az előbbieket javaslom.)

Új hozzászólás Aktív témák