- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Fotók, videók mobillal
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Különleges élményre invitál az Apple
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Nekem egy Epox lapom van, de az nv4 es eaid xaraxik rajta. Nem tudom felpakolni rá XPt mikor NVre van kötve, valamiért xp install alatt azt írja ki, hogy nem megfellő a driver vagy hibás a lemez amin a raid driver volt, stb. Ezt rögtön utána írja miután particiót és formázást megcvsinálta. Nem a a wincsire írja, hogy hibás hanem a floppyra amin a driver van, de közben nem hibás a floppy. ezt csak az NF4es raidre írja. SI vezérlővel nincs gond, de annak a sebességével meg nem vagyok megelégedve. Valakinek valami ötlete van? Maxtor és Samsung a 2 vincsi. Netet böngésztem és láttam, hogy pár emberkének voltak problémái maxtor vinyokkal és raid ekkel, lehet, hogy nekem is ez a problémám...
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / 250GB Sata SSD
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest