- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
lazydog
üzenetére
thx!
megoldódott a prob. más hibákat is ki kellett küszöbölni, de a te és liksoft ötletei is mind kellettek hozzá. volt integrált sp2-es legál oem xp-m, (csak már többször aktiváltm, és féltem, hogy nem nyeli be többet billgéc...), így egy régi sp1 nélküli, aktiválást nem kérő xp-vel próbálkoztam, azzal nem ment. az alaplap oldaláról pedig letöltöttem a floppyra való, legújjabb sata2 raid driver-t. ráadásul az xp telepítés elején a floppyról nem elég a raid drivert telepíteni, hanem még mást is, (1 nvidia-s valamit is kell). a raid0 kreálásnál is elrontotam valamit.. de most már műkszikl
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair MP600 Elite 1TB NVMe SSD ÚJ, bontatlan
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- Sandisk SSD PLUS 1 TB SATA SSD - 100%, 2 darab!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest