- MWC 2026: új Tecno Camon 50 és Pova 8 modellek jönnek Barcelonába
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Kickstarteren a Sharge 300 wattos power bankja
- Nothing Phone (3)-szerű csavart kaphat az Infinix Note 60 Pro kamerablokkja
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
''De neked gyorsabb a RAID0, mint egy HDD-vel? '' <= Igen !
Tele volt a t*köm, mikor a win úgy töltődött be mintha egy rozzant 486-os lenne alatta. Sok progit telepítek fel ami a betöltődést igen csak lefogta. Próbáltam én mindenféle csodaprogit meg voodoo-t,de egyik sem vált be. Mióta RAID 0-át használok igenis megtáltosodott,mert érezhetően gyorsabban tölt be.
És neeem a boot-ról beszélek a biostól a win-be lépésig. Hanem mikor belép a winbe és még mindig csak tölt és tölt és tölt és...... na ebből volt elegem. Nekem mondhatsz akármit engem meggyőzött, hogy a RAID 0 elfeledtette ezt velem ugyanazokkal a progikkal mint amiket korábban használtam.
És hogy ez mind csak illuzió lenne ? Kikapcsolódásképp Battlefield2-vel játszok a neten és ott az lép be hamarabb a pályára aki gyorsabban betöltött. (kivéve ha belépési idő-limit is van) A többiekre több 10 másodpercet is ráverhet. Persze a komolyabb konfigok (lásd 64 bites CPU 7900Gt + raptor combo) persze simán lenyomja a gépemet és akkor nem elsőként vagyok bent.
És olykor kérdezgetem az elsőket, hogy : ''te milyen konfigot használsz ?'' A válasz az szokott lenni, hogy raptor vagy RAID0. Előfordulnak mondjuk ''sima'' vincsisek is,de azok szerintem mindent ''low'' beállításban használnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD / 27% ÁFÁS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest