- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
Adatmentesre barmelyik jo, nas, pc... De kosd halozatra! Ugy a telefonrol is egyszeru lementeni mindent, es gyors is. Pl en total commanderrel mentem le telefonrol a dolgokat wifin keresztul egybol a serverre.
Merevlemezbol a legmegbizhatobb a hitachi, vagyis HGST, amit megvett mar a wd. A western Digital Ultrastar-ok keszulnek az egykori HGST gyaraban. Hangosabbak mint az otthoni verziok, de nagyon durvan megbizhatoak! Nekem 5db HGST van itthon. 2db 8TB-os, es 3db 4TB-os. Mindegyik 100%-os, pedig van amiben van 3500+ora is, illetve van amiben 30ezer inditas van.
Regebben foglalkoztam merevlemezek garanciaztatasaval. Tapasztalatbol mondom, a leheto legrosszabb merevlemezek a Seagate termekei vegyesen, es a WD purple sorozata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs