- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoss
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést ha olyat kérdezek, amiről már volt szó, de már széttúrtam a netet és nem találok választ.
A problémám a következő. Van egy MSI Z77 Mpower alaplap a gépemben, amin van egy Intel RAID vezérlő. Erre rátettem 4db merevlemezt és RAID5-re konfiguráltam a tömböt. Most megy az inicializálás és a problémám az, hogy a win 10 lemezkezelőjében nem látszik a RAID5 lemez, nem tudok rajta létrehozni partíciót, semmit. Az eszközkezelőben viszont ott van és a win szerint rendben működik. Néztem Paragon Hard disk managerrel, az is látja, sőt még azt is, hogy van rajta egy kisebb Microsoft által létrehozott partíció, meg a többi nem particionált terület. Igazából ez az első próbálkozásom win10 alatt, de win7 pro alatt elég sok ilyet csináltam és nem volt sosem gond. Arra gondoltam még, hogy lehet, hogy a win10 nem enged hozzáférést a tömbhöz, amíg nem fejeződött be az inicializálás? A win7 esetében ilyen gond nem volt, azonnal használható volt, csak csökkentett teljesítménnye. Esetleg valakinek ötlete, hogy miért nem lehet semmit kezdeni a windows alatt ezzel a tömbbel? Az összes driver (Intel RST, stb) és a windows 10 pro naprakész, friss telepítés. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Videó stream letöltése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OLED monitor topic
- Milyen autót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest